Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Arsenal och Aston Villa i budkrig

Sillybloggen 2021-06-04 09:36

Arsenal hade en tuff säsong i Premier League och slutade på åttonde plats i ligan. Till nästa säsong är flera förändringar i truppen att vänta och under torsdagen bekräftade klubben att fyra spelare, Mathew Ryan, Martin Ødegaard, Dani Ceballos och David Luiz, lämnar klubben.

En spelare som däremot kan vara på väg in är Norwich Emilinao Bundia. Den 24-årige yttern sägs intressera Arsenal och enligt tabloiden The Sun ska Londonklubben lagt ett bud på 30 miljoner pund, drygt 350 miljoner kronor, på Buendia. Arsenal ska också få konkurrens från Premier League-konkurrenten Aston Villa som lagt ett lika stort bud på Buendia. Uppgifterna gör dock gällande att Norwich kräver mer pengar för att släppa 24-åringen. 40 miljoner pund, omkring 470 miljoner kronor, ska krävas för att klubben ska släppa argentinaren.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto