Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Dansk klubb följer Elfsborg-kugge

Sillybloggen

Elfsborgs vänsterback Simon Strand, 28, kan möjligen vara aktuell för en flytt tillbaka till Danmark. Enligt den danska sajten Bold.dk har Århus identifierat Strand, som en möjlig ersättare till vänsterbacken Casper Højer Nielsen, som i sommar lämnar för spel i Sparta Prag.

Strand har tillhört Elfsborg sedan vintern 2019 och är den här säsongen noterad för spel i nio matcher i allsvenskan. I januari i år förlängde han sitt kontrakt med Borås-laget över 2024. Strand har tidigare en bakgrund med spel i Lyngby i Danmark under en kort period 2018.

ANNONS
Publicerad 2021-06-04 21:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto