Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PL-gigant jagar Atletico Madrid-kugge

Sillybloggen

Den trovärdige transfersjournalisten Fabrizio Romano skriver att Atletico Madrids mittfältare Saúl Niguez är på Chelseas radar. Något officiellt bud ska inte vara lagt men London-klubben ska se över situationen.

26-årige Saúl är främst central mittfältare och har varit en bärande spelare i Atletico Madrid under flera säsonger. Spanjoren har kontrakt med den spanska ligamästaren till sommaren 2026. Romano skriver också att Atletico Madrid redan nu för samtal med Udineses lagkapten Rodrigo de Paul som ses som en potentiell ersättare för Saúl.

ANNONS
Publicerad 2021-06-04 14:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto