Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zlatan om Donnarumma: "Bäst i världen - vad är han värd?"

Sillybloggen

Gianluigi Donnarumma lämnar Milan när hans avtal löper ut i sommar. Detta bekräftade klubbens sportchef Paolo Maldini i förra veckan.

– Han förtjänar all respekt. Han har gett mycket till oss, men nu delas våra vägar. Jag kan bara önska honom lycka till, sa han till italienska Sky.

Zlatan Ibrahimovic har varit lagkamrat med Donnarumma sedan svensken anslöt till Milanoklubben förra vintern och är ledsen över att Donnarumma lämnar klubben.

– Väldigt. Du frågade mig tidigare om spelare tjänar för mycket pengar och nu ställer jag mig frågan: vad är Donnarumma värd? Han är fostrad i Milan och kunde varit målvakt i klubben i 20 år, eller kanske inte i 20 år till – han är inte Ibra, säger Ibrahimovic med ett skratt till Gazetta dello Sport och fortsätter:

Annons

– Han är bäst i världen och han hade kunnat bli “mister Milan”, precis som Paolo Maldini. Hur högt värderas han (Maldini)? Det finns inget sätt att mäta det. Jag vet inte om Gigi lämnar eller inte. Det krävs två för att dansa tango. Jag hade sagt åt honom att stanna i Milan till slutet.

Ibrahimovics uttalande är tydligt – han vill att Donaarumma stannar. Och kanske ligger en del i forwardens ord i att han och Donnarumma har samma agent, nämligen Mino Raiola.

Publicerad 2021-06-04 09:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto