Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sociedads plan för Isak - uppges erbjuda löneökning

Sillybloggen

Alexander Isak har en lyckad säsong bakom sig när han noterades för 17 mål i La Liga för sitt Real Sociedad. Forwarden har kopplats samman med en flytt från klubben där till exempel Barcelona nämnts som en ny klubbadress.

– Du måste vara lugn. Mitt mål är att avsluta säsongen här på bästa sätt. Vi har en match kvar och jag har sagt det tidigare: jag mår bra här. Vad som händer i framtiden vet ingen, inte heller jag. Jag tar allt med ro, kommenterade Isak ryktena i mitten av maj.

Men Sociedad vill också behålla Isak.

Under lördagen rapporterar Mundo Deportivo om att klubben erbjudit Isak ett nytt kontrakt som inkluderar en löneökning. Om Isak väljer att skriva på det nya kontraktet ska han också tillhöra de spelare i truppen som har bäst betalt.

Mundo Deportivo rapporterar också att Borussia Dortmund, som sålde Isak till Sociedad, just nu har en utköpsklausul i avtalet vilket gör att den tyska storklubben kan köpa tillbaka forwarden. Den förhandlar nu Sociedad stenhårt om att få bort för att på egen hand kunna tjäna pengar när svensken säljs.

ANNONS
Publicerad 2021-06-05 11:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto