Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tevez bekräftar - lämnar Boca Juniors

1v

Tidigare Manchester United-, Manchester City- och Juventus-anfallaren Carlos Tevez, 37, återvände under vintern 2018 till Boca Juniors, men meddelade under fredagskvällen att han lämnar klubben. Anledningen är att han just nu inte känner sig mentalt redo för att fortsätta spela.

37-åringen utesluter dock inte att han kommer att spela fotboll igen.

– I dag kan jag säga ja, jag slutar, men om tre månader vaknar jag kanske upp och vill spela igen, men inte i Boca Juniors. Jag vill tacka ledningen, mina kollegor och ledarstaben, säger han enligt Goal.com och fortsätter:

– Det här är inte ett farväl, vi kommer ses snart. Jag har inget mer att ge Boca. Jag är inte redo mentalt. Jag har inte ens haft tid att sörja min pappa. Jag måste vara med min familj nu och vara där för dem.

ANNONS

Tevez adoptivfar dog tidigare i år till följd av covid-19. Anfallaren blev i år noterad för fyra mål och tre assist på 17 matcher med den argentinska storklubben.

Publicerad 2021-06-05 kl 00:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto