Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Xavi: "Lurar ingen - men måste respektera Koeman"

Sillybloggen

Xavi fostrades i Barcelonas akademi och tillhörde också klubbens A-lag från 1998 till 2015. Den tidigare mittfältaren var tongivande under sin tid i klubben och på sin meritlista i Barcelona har han såväl Champions League- som La Liga-titlar.

Just nu är spanjoren tränare och basar över qatariska Al-Sadd. Xavi kopplas dock ständigt samman med en flytt till Barcelona och nu avslöjar Xavi att han tackat nej till sin forna klubb ett par gånger.

– Jag har sagt nej till Barcelona två gånger och det är väldigt svårt eftersom jag har spelat i klubben tidigare, säger Xavi enligt AS.

Barcelona tränas just nu av Ronald Koeman som dock ryktades bort från klubben för en tid sedan då han misslyckades att leda Barcelona till La Liga-titeln under årets säsong. Dessutom fick laget respass redan i åttondelsfinal i Champions League.

Xavi medger också att han känner sig mer och mer redo att bli tränare för en större klubb än Al-Sadd.

ANNONS

– Jag känner mig mer förberedd än första dagen. Jag är öppen för ett jobb i Barcelona. Jag lurar ingen och jag förbereder mig för det. Men du måste respektera Koeman. Han är en legendar i klubben och har ett år kvar på sitt kontrakt, säger Xavi.

Publicerad 2021-06-05 15:07

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto