Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Atletico Madrid budar på Serie A-stjärna

Sillybloggen

Atletico Madrid är nybliven La Liga-mästare. Nu satsar man på att förstärka ytterligare för att göra en ännu bättre säsong 2021-22. Hur? Genom att försöka värva Udineses argentinske stjärna Rodrigo De Paul, uppger den spanska tidningen Mundo Deportivo.

Enligt tidningen har Atletico budat på Serie A-stjärnan, som stod för nio mål och tio assist under den gångna ligasäsongen. Budet ska ha varit 20 miljoner euro (cirka 200 miljoner kronor) plus Atletico-spelaren Nehuén Pérez – men Udinese sa nej.

Men Atletico är inte den enda klubben som är intresserad av De Pauls tjänster inför nästa säsong. Mundo Deportivo skriver vidare att både Milan och Liverpool är intresserade av att värva den argentinske landslagsmannen. För Milans del ska man först vilja lösa frågan kring Hakan Calhanoglus framtid i klubben, där den turkiske landslagsmannen sitter på ett utgående kontrakt och parterna förhandlar om en förlängning.

Annons

Den italienska tidningen Corriere della Sera har tidigare rapporterat att Udinese vill ha 40 miljoner euro (cirka 400 miljoner kronor) för sin stjärna tillika lagkapten, som sitter på ett kontrakt med klubben till 2026.

Publicerad 2021-06-06 08:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto