Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Dortmund har satt astronomisk prislapp på Haaland

Sillybloggen

Efter 41 mål på 41 matcher för Borussia Dortmund under den gångna säsongen är Erling Braut Haaland en populär man bland de europeiska storklubbarna. Bland annat Barcelona, Manchester City och Real Madrid har ryktats vara intresserade av 20 åringen.

Men det ska krävas mycket för att norrmannen ska lämna Dortmund denna sommar, skriver den spanska tidningen AS. På första sidan av tidningens tryckta bilaga uppger tidningen att Dortmund satt sin prislapp för Haaland i sommar: 200 miljoner euro (cirka två miljarder kronor).

“Det är ett ouppnåeligt pris för alla klubbar, inklusive Real Madrid. Enligt den information vi fått tillgång till är sanningen så att Dortmund beslutat sig för att inte sälja stjärnan och vänta till 2022. Anledningen är att klubben anser att det är viktigt att ha Haaland i laget för att få folk tillbaka till stadion (när arenorna öppnar igen”, skriver AS.

ANNONS
Publicerad 2021-06-06 10:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto