Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

United-lån bekräftar: "Jag skulle vilja stanna"

Sillybloggen

Andreas Pereira har varit på lån i Lazio under årets säsong, men i sommar går mittfältarens låneavtal ut och då är planen att återvända till Manchester United. Brassen har avtal med den engelska storklubben till 2023, men har haft svårt att ta en plats i laget. Och nu berättar Pereira vad han vill göra nästa säsong.

– Det engelska sättet att spela fotboll är väldigt fysiskt och jag har inte den ideala fysiska spelstilen. Skämt åsido – jag älskade att spela i England, men spansk fotboll är mer likt min spelstil, säger han enligt Goal och fortsätter:

– I framtiden? Jag skulle vilja stanna och spela för Lazio igen, men det beror på hur diskussionen går med United och vad de vill göra med mig.

Pereira, 25, menar dock att United är som ett andra hem för honom.

– Jag har ett kontrakt med klubben, det är som ett andra hem för mig. Jag har varit där sedan jag var 16 och jag pratar alltid med folk som jobbar för klubben, säger mittfältaren.

ANNONS
Publicerad 2021-06-07 15:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto