Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG i långt gångna förhandlingar med Donnarumma

Sillybloggen

Gianluigi Donnarumma har spelat för Milans A-lag sedan 2015 och under årets säsong var målvakten en bidragande faktor till att Milanolaget slutade på andra plats i Serie A.

Donnarummas avtal med Milan löper dock ut i sommar, och i slutet av maj bekräftade storklubbens sportchef Paolo Maldini att målvakten lämnar klubben i sommar.

– Han förtjänar all respekt. Han har gett mycket till oss, men nu delas våra vägar. Jag kan bara önska honom lycka till, sa Maldini.

Avskedet från Milan var känsligt och Zlatan Ibrahimovic uttalade sig också i frågan.

– Han är bäst i världen och han hade kunnat bli “mister Milan”, precis som Paolo Maldini. Hur högt värderas han (Maldini)? Det finns inget sätt att mäta det. Jag vet inte om Gigi lämnar eller inte. Det krävs två för att dansa tango. Jag hade sagt åt honom att stanna i Milan till slutet, sa “Ibra”.

Annons

Barcelona har uppgetts vara nära att värva Donnarumma, precis som Juventus. Även PSG har nämnts i sammanhanget och nu skriver Football Italia, som hänvisar till Gazetta dello Sport, att den franska jätten är i långt gångna förhandlingar med Donnarumma. Uppgifterna gör gällande att förhandlingarna har stegrat i intensitet på senare tid och att PSG erbjuder Donnarumma tio miljoner euro, omkring 100 miljoner kronor, per säsong.

Publicerad 2021-06-07 16:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto