Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Milan uppges planera för "sensationell" trippelaffär

Sillybloggen

Olivier Giroud, Fikayo Tomori och Hakim Ziyech. Samtliga spelare tillhör just nu Chelsea, men nästa säsong kan de spela i Milan. Detta uppger Daily Mail och hänvisar till Gazetta dello Sport.

Daily Mail skriver att Milan planerar en “sensationell” trippelvärvning av Chelsea-spelarna, där Tomori varit på lån i Milan under våren och Giroud uppgetts vara aktuell för Milanoklubben. Forwarden förlängde dock sitt avtal med Chelsea i dagarna, trots att han fick begränsat med speltid under fjolårssäsongen. Uppgifterna om att Ziyech skulle vara aktuell för en flytt är desto färskare, där dock Calciomercato för ett par dagar sedan uppgav att Chelsea kan sälja stjärnan och att Milan och Napoli ska vara intresserat.

Av uppgifterna framkommer inte om Milan planerar att värva Ziyech, Giroud och Tomori permanent eller om låneavtal också kan vara en lösning för att få spelarna till Zlatan Ibrahimovics klubb kommande säsong.

Annons

En förklaring till att Milan ska vilja värva trion ska ligga i att klubben nästa år vill slåss om Serie A-titeln samtidigt som man ska spela i Champions League.

Publicerad 2021-06-08 23:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto