Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus intresserat av Manchester City-anfallare

Sillybloggen

Juventus portugisiske anfallsstjärna Cristiano Ronaldo spekuleras vara aktuell för att lämna Turin-klubben i sommar, och därmed uppges Juventus förbereda sig på att hitta anfallsalternativ att ta in i sommar.

Enligt den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport är Juventus intresserat av Manchester Citys brasilianske anfallaren Gabriel Jesus, 24. Juventus uppges vilja låna anfallaren med en obligatorisk köpoption. Juventus sägs samtidigt få behålla Paulo Dybala och Alvaro Morata, men vill ändå ta in en till anfallare.

Juventus uppges även vidare följa Paris Saint-Germains anfallare Mauro Icardi, Romas anfallare Edin Dzeko och Fiorentinas anfallare Dusan Vlahovic. De ses också som möjliga transfermål, även om Jesus spekuleras vara det starkaste alternativet. Med Dybala, Morata och Jesus har Juventus också utrymme för att plocka in en till högprofilerad anfallare, skriver tidningen. Detta om Ronaldo lämnar klubben.

ANNONS

Jesus anslöt under vintern 2017 till Manchester City från Palmeiras och har kontrakt till sommaren 2023. Förra säsongen stod han för 14 mål och fyra assist på 42 framträdanden med den engelska storklubben.

Publicerad 2021-06-09 13:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto