Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Inter vill behålla Young

Sillybloggen 2021-06-10 07:48

Tidigare Manchester United-yttern Ashley Young, 35, var under förra säsongen med och ledde Inter till Serie A-titeln. Engelsmannen gjorde ett mål och fyra assist på 34 matcher under säsongen, men nu är hans framtid osäker, då hans avtal med Inter går ut den sista juni i år.

Nu rapporterar den italienska journalisten Gianluca Di Marzio att Inter har erbjudit Young ett nytt kontrakt, men att engelsmannen ännu inte tackat ja till det. Young uppges i stället slitas mellan att teckna ett nytt kontrakt med Inter och att återvända till Watford.

Young är fostrad i Watford och under förra säsongen tog dessutom den engelska klubben steget upp till Premier League igen. Young har i olika omgångar ryktats återvända till klubben och möjligen är det dags för det i sommar.

Young har tidigare även tillhört Aston Villa och Manchester United på engelsk mark. Han har även gjort sju mål på 39 A-landskamper med England.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto