Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

AS: Real Madrid gör "sista försök" med Mbappé

6v

Kylian Mbappé, 22, har under en längre tid ryktats vara intressant för Real Madrid. Nu skriver den spanska huvudstadsbaserade tidningen AS att Real tänker göra ett “sista försök” att få den franske anfallaren nu i sommarfönstret.

Hoppet står, enligt AS, att Mbappé själv ber PSG om att få lämna klubben i sommar efter att EM avslutats. Tidningen skriver dock att Real Madrid är medvetet om att det kommer bli extremt svårt att få PSG att vilja släppa Mbappé i sommar.

Nyligen uttalade sig Mbappé om sin framtid i France Football, där han sade:

– Jag behöver nödvändigtvis inte flytta snabbt. Jag måste fatta rätt beslut, vilket är svårt, och ge mig själv alla chanser att bestämma mig. Jag är på en plats där jag gillar mig själv, där jag mår bra. Är det här rätt ställe för mig? Det vet jag inte än.

ANNONS

Mbappés kontrakt med PSG går ut sommaren 2022.

Publicerad 2021-06-12 kl 17:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto