Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Efter ryktena - Milan öppet för att sälja stortalangen

Sillybloggen

Rafael Leão värvades av Milan 2019 från franska Lille. Av många har han sedan hyllats för sin talang, medan han samtidigt inte lyckats få full utväxling i Milan då han endast måttat med sju fullträffar på 40 framträdanden för klubben.

Tidigare under sommaren har det ryktats om klubbar som Wolverhampton, Everton och Marseille. Nu uppger italienska Gazzetta dello Sport att Milan är öppet för att sälja Leão och att en prislapp har satts.

Milan ska enligt tidningen vilja ha 25-30 miljoner euro (cirka 250-300 miljoner kronor) för 22-åringen, där Marseille sägs leda jakten. Samtidigt uppges Wolverhampton och Everton fortsatt vara intresserade.

ANNONS
Publicerad 2021-06-13 16:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto