Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Manchester City jagar Real Sociedad-anfallare

Sillybloggen

Real Sociedads anfallsstjärna Mikel Oyarzabal, 24, imponerade under den gångna säsongen med 13 mål och tio assist på 43 framträdanden. Han bildade därmed en giftig duo med Alexander Isak i den spanska klubbens anfall och är i sommar en del av Spaniens EM-trupp.

Nu uppger Eurosport att Manchester City och chefstränaren Josep Guardiola kan tänka sig att värva anfallaren framöver. Om Bernardo Silva eller Raheem Sterling lämnar City kan den engelska storklubben gå för en värvning av den 24-årige spanjoren. Guardiola uppges även ha varit ute efter Oyarzabal för ett år sedan, men valde i stället att värva Ferran Torres.

Oyarzabal är fostrad i Real Sociedad och har kontrakt till sommaren 2024.

ANNONS
Publicerad 2021-06-16 08:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto