Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

AS: Fyra klubbar gör upp om Ramos

Sillybloggen

Nyheten om att Sergio Ramos lämnar Real Madrid i sommar slog ner som en bomb under onsdagskvällen. Mittbacken flyttade till Real efter att ha lämnat barndomsklubben Sevilla sommaren 2005 och har sedan dess vuxit ut till en av världens bästa mittbackar.

Efter en skadefylld säsong och ett missat EM-slutspel har klubbikonen nu gjort sin sista match i Real Madrid-tröjan för den här gången. Frågan är då var Ramos, 35, ska fortsätta sin karriär – och Madridtidningen AS bollar upp fyra tänkbara klubbar: Paris Saint-Germain, Manchester City, Manchester United samt Sevilla.

Manchester City uppges ligga närmast till hands och enligt AS har Ramos representanter varit i direkt kontakt med Premier League-mästarna under en tid. Mittbacken Eric Garcia har lämnat City för att återvända till Barcelona. Även Aymeric Laporte kan lämna City i sommar.

Sevilla verkar dock inte vara det mest troliga alternativet. Dels på grund av Ramos höga lönekrav, dels för att en värvning av Ramos inte passar in i klubbens långsiktiga strategi, skriver AS.

ANNONS

Ramos är lagkapten i Real Madrid och har vunnit fem La Liga-titlar samt fyra Champions League-titlar under sin tid i klubben. 2010 blev han världsmästare med Spanien, 2008 och 2012 Europamästare. Sammanlagt har mittbacken gjort 180 A-landskamper och 671 matcher i Real Madrid-tröjan.

Publicerad 2021-06-17 07:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto