Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Amerikansk mittfältare till Norrby

Sillybloggen

Norrby har inlett säsongen i superettan strålande och ligger fyra efter tio omgångar. Nu förstärker Boråsklubben sin trupp ytterligare.

Det är den amerikanske mittfältaren Luis Argudo, 25, som skrivit på för Norrby. Argudo har gjort 39 matcher i MLS för Columbus Crew och kommer närmast från David Beckhams klubb Inter Miami, som han lämnade i september 2020. Sedan dess har han varit kontraktslös.

– Vi har en gemensam bekant i Gregg Berhalter (förbundskapten i USA) som berättade att Luis hade varit i Sirius och provtränat. Så vi valde att ta hit och testa honom. Han har gjort ett väldigt fint intryck under sin tid här. Både som spelare och person. Det är en spelare som har väldigt spännande egenskaper. Luis har en offensiv verktygslåda som jag tror vi kommer ha stor nytta av. Dessutom känns det som att han kommer passa in väldigt bra i vårt omklädningsrum. Det känns väldigt spännande och roligt att få hit Luis, säger Norrbys sportchef Lasse Nilsson till klubbens hemsida.

ANNONS

Argudo, som kan spela på båda kanterna samt som offensiv mittfältare, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut med option på ytterligare två år.

Publicerad 2021-06-17 08:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto