Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

United-flopp ser ut att bli kvar: "Ryktena är skitsnack"

Sillybloggen 2021-06-17 11:23

Donny van de Beek, 24, värvades till Manchester United inför säsongen men har inte fått det att stämma i den engelska storklubben. Den offensive mittfältaren startade bara fyra matcher i Premier League och noterades för ett mål plus en assist i ligaspelet.

Van de Beek, som missar sommarens EM-turnering med Nederländerna på grund av skada, har ryktats bort från Old Trafford i brittiska tabloider. Nu tillbakavisas de uppgifterna av Simon Zwartkruis, journalist på nederländska Voetbal International, som pratat med van de Beeks agent.

– Han sa att det var komplett skitsnack. Det har funnits en konversation med tränaren (Ole Gunnar Solskjær) inför nästa säsong. Donny måste bara bli fit snabbt, så att han till dag ett på försäsongen är den starke van de Beek som United köpte, säger Zwartkruis.

Efter tolv år i Ajax (ungdomslag inräknat) lämnade van de Beek för Manchester United i höstas. Han står noterad för tre mål på 19 A-landskamper för sitt Nederländerna.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto