Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Engelska storklubbar visar intresse för Berardi

Sillybloggen

Sassuolos italienske anfallare Domenico Berardi, 26, imponerade under förra säsongen med 17 mål och åtta assist på 30 matcher i Serie A. I sommar har han även inlett lovande med en assist i 3-0-segern mot Turkiet och en assist i 3-0-segern mot Schweiz i EM-gruppspelet.

Nu uppger den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport att de engelska storklubbarna Liverpool och Tottenham följer den italienske landslagsmannen. Klubbarna kan även snart vara redo att lägga bud på spelaren för en värvning i sommar. Sassuolo uppges i sin tur kräva 50 miljoner euro, drygt 500 miljoner kronor vid en försäljning av spelaren.

Berardi har i dagsläget kontrakt med Sassuolo till sommaren 2024.

ANNONS
Publicerad 2021-06-18 19:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto