Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: PL-konkurrent ute efter Arsenals Maitland-Niles

Sillybloggen 2021-06-18 16:00

Mittfältaren Ainsley Maitland-Niles är en av de som tagit sig upp genom Arsenals akademi. I Londonlagets A-lag har han dock fått sparsmakat med speltid och sedan början på februari har han varit utlånad till West Bromwich.

– Om det skulle vara så att jag fick ett samtal från Arsenal där de säger att de vill prata i morgon – då hade det varit lättare. De kan säga att de antingen har planer för mig i framtiden eller att de vill sälja mig, berättade en frustrerad Maitland-Niles till The Telegraph tidigare i maj.

Nu skriver Daily Mail att det finns intresse hos en annan Premier League-klubb för 23-åringen. Uppgifterna gör gällandet att Watford, som spelar i PL kommande säsong, är intresserat av spelaren. Dessutom uppger Daily Mail att Southampton vill knyta till sig Maitland-Niles.

Ainsley Maitland-Niles kontrakt med Arsenal går ut den sista juni 2021.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto