Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Polsk storklubb vill ha landslagsback

Sillybloggen

Landslagsbacken Mattias Johansson, 29, kallades nyligen in till svenska landslagets reservbubbla inför EM, men blev inte uttagen i den “riktiga” EM-truppen. Han var “bara” med och tränade under ett par dagar i Göteborg för att eventuellt täcka upp för corona-fall i EM-truppen. Det blev dock inte fler corona-fall än Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg och därmed lämnade han reservbubblan inför Sveriges premiär mot Spanien i mästerskapet.

Förra säsongen gjorde han tre mål och en assist på 29 matcher med turkiska laget Genclerbirligi, men efter att laget åkt ur den turkiska högstaligan gick han skilda vägar med klubben efter säsongen.

Nu uppger Expressen att den polska storklubben och regerande mästaren Legia Warszawa har erbjudit högerbacken ett kontrakt. Ett par andra klubbar uppges också visa intresse för spelaren, men vilka de klubbarna är framgår inte i uppgifterna.

Johansson har tidigare en bakgrund med spel i Genclerbirligi, Panathinaikos, AZ och Kalmar FF. Han har gjort ett mål på sex landskamper med Sveriges A-landslag.

Annons
Publicerad 2021-06-18 08:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto