Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Zlatan kan få ny lagkamrat - och Leao kan lämna

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic är, som känt, inte med i den svenska EM-truppen då han varit skadad sedan en tid tillbaka. Det efter att svensken skadade knät i samband med en ligamatch mellan hans Milan och konkurrenten Juventus. Dessutom meddelade hans italienska klubb häromdagen att han opererats i Rom.

Nu skriver Football-Italia att Zlatan kan få en ny lagkamrat. Men det är egentligen mer komplicerat än så. Med hänvisning till franska och portugisiska uppgifter skriver den italienska sajten att Milan kan genomföra en bytesaffär där anfallaren Rafael Leao lämnar för Marseille och den franska klubbens defensiva mittfältare Boubacar Kamara ansluter till Milano-laget.

Kamara har ett kontrakt med Marseille till sista juni 2022. Leao har å sin sida ett avtal med Milan som går ut sista juni 2024.

ANNONS
Publicerad 2021-06-19 23:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto