Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

PL-klubb uppges jaga finländsk EM-spelare

Sillybloggen 2021-06-20 10:11

Finland gör sitt första EM och tog en skrällseger i premiären mot Danmark. Det följdes upp av en knapp förlust mot Ryssland och inför den sista omgången har Finland fortsatt chansen att ta sig till slutspel.

På det centrala innermittfältet har Glen Kamara spelet 90 minuter i båda matcherna och han är en viktig kugge i det finska landslaget. Nu rapporterar Daily Mail att Rangers-mittfältaren dragit till sig intresse från andra klubbar.

De skriver att PL-nykomlingen Watford siktat in sig på Kamara. Skulle övergången gå igenom blir Kamara lagkamrat med Ken Sema. Finländarens kontrakt med Rangers sträcker sig till maj 2023. Den defensiva mittfältaren är en favorit hos sin klubblagstränare Steven Gerrard, och gjorde ett mål i den skotska ligan förra säsongen.

25-åringen är fostrad i den brittiska fotbollen, och spelade i Arsenals U-lag innan han lämnade för spel i Skottland.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto