Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Sirius-stjärna nära Ryssland-flytt

Sillybloggen

Sirius vänsterback Axel Björnström, 25, gjorde succé under förra säsongen och kopplades ihop med en flytt. Så blev det inte. Nu kan det vara dags. Enligt Expressen är Sirius nära att sälja Björnström till ryska Arsenal Tula. Tidningen uppger att läkarundersökning väntar och om allt går som planerat presenteras affären inom kort. Även klubben och spelaren ska vara nära en överenskommelse om det personliga kontraktet. Björnström har bara ett halvår kvar av sitt kontrakt med Sirius. Sedan ankomsten till Sirius från Vasalund i januari 2018 har han gjort 88 matcher där det blivit åtta mål och elva framspelningar.

Under det senaste året har ett pärlband av spelare sålts från allsvenskan till ryska klubbar. Armin Gigovic (Rostov), Pontus Almqvist (Rostov), Filip Dagerstål (Khimki) och Sead Haksabanovic (Rubin Kazan) har alla gjort samma resa.

Arsenal Tula slutade på 14:e plats i den ryska ligan, en poäng från nedflyttning.

ANNONS
Publicerad 2021-06-21 11:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto