Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: MFF-försvarare erbjuden saudiskt miljonkontrakt

Sillybloggen

Franz Brorsson har under våren startat i merparten av Malmös allsvenska matcher (sex av nio). Nu kan mittbacken, som bara har ett halvår kvar på kontraktet, vara på väg bort. Enligt Aftonbladet har saudiska Al Batin erbjudit mittbacken ett lukrativt avtal.

Klubben, som slutade 12:a i den saudiska ligan, ska ha analyserat den skandinaviska marknaden och ställt in siktet på Brorsson. Enligt tidningens uppgifter skulle svensken tjäna sju miljoner kronor om året netto i lön, om han väljer att skriva på det erbjudna kontraktet.

Tidigare i år öppnade MFF-försvararen för att lämna klubben.

– Jag vill egentligen köra igång här och få speltid. Sen är det klart att jag drömmer om att komma ut till större ligor. Sedan när det sker får man se, men det är klart att jag också har det som en ambition, sa Franz Brorsson till Fotbollskanalen inför säsongen.

ANNONS
Publicerad 2021-06-23 13:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto