Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sägs lagt jättebud på Chilufya - Djurgården nobbade

Sillybloggen 2021-06-24 11:25

Under den här säsongen har Djurgårdens Edward Chilufya, 21, tagit ytterligare kliv i utvecklingen där han varit en av klubbens starkast lysande stjärnor. Under 13 matcher i allsvenskan och svenska cupen har den zambiske landslagsmannen stått för åtta mål och tre assist. Det har gett eko i fotbolls-Europa.

Aftonbladet rapporterar att det bulgariska storlaget Ludogorets, som ska kvala till Champions League, lagt ett bud på anfallaren. Summan? 25 miljoner kronor.

Sportchef Bosse Andersson bekräftar att de nobbat ett bud – utan att gå in på vilken klubb det rör sig om.

– Det är en klubb som vi har diskuterat med, ja. De var väldigt seriösa och konkreta. Men vi sa nej till budet på den nivån, säger han till tidningen och fortsätter:

– Vi är inte direkt intresserade av att diskutera en övergång för honom just nu. Jag tror Chilufya kommer göra en jäkligt bra andra halva av allsvenskan och då kommer han att vara viktig för oss.

ANNONS

När Fotbollskanalen pratade med Chilufya i april sa han följande om en framtida flytt:

– Jag är inte säker på vad som kommer när transferfönstret öppnar i sommar. Om något bra kommer, då går jag. Om det inte kommer något bra, då stannar jag och väntar på det.

Chilufyas kontrakt med Djurgården sträcker sig över 2022.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto