Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jagas av storklubbar - talang har slutat träna med klubben

Sillybloggen

FC Nordsjællands talang Kamaldeen Sulemana, 19, har varit det hetaste namnet på den danska transfermarknaden under våren. Det har ryktats om storklubbar som Manchester United, Ajax och Leverkusen, men än så länge är ghananen kvar i Nordsjælland.

Nu bekräftar Nordsjællands huvudtränare Flemming Pedersen att klubben har fått in flera bud på Sulemana, som för närvarande väljer bland erbjudandena som ramlat in. 19-åringen kan spela på båda kanterna men även som centerforward.

– Det är upp till honom, och jag tror att han håller på att undersöka lite olika saker, och han skulle vilja besöka några platser och så vidare innan han fattar sitt slutgiltiga beslut, säger Pedersen till bold.dk och tillägger:

– Jag förväntar mig inte att han spelar här, även om ingenting har beslutats, men jag förväntar mig att han accepterar ett av de erbjudanden han har till hands.

Annons

Sulemana tränar just nu inte med Nordsjælland i rädsla att skada sig före en eventuell försäljning i sommar.

– Vi håller honom utanför planen. Han är med i uppstarten, men han är inte på planen eftersom det inte finns någon anledning att riskera en skada eller något. Det är väldigt vanligt att klubbarna gör det i dessa situationer, säger Pedersen.

19-årige Sulemana, som gjort två A-landskamper med Ghana, har i nuläget kontrakt med Nordsjælland till december 2024. Han har dock varit öppen med att han vill lämna i sommar. Den gångna säsongen stod han för tio mål och åtta assist på 30 matcher.

Publicerad 2021-06-25 10:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto