Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Roma värvar EM-målvakt

Sillybloggen 2021-06-25 09:54

Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen, 31, har varit utlånad till Everton den gångna säsongen, men tillhör AS Roma. Efter sommarens EM, där Olsen gjort succé hittills, återvänder han till den italienska storklubben. Det är emellertid osäkert om svensken inleder nästa säsong med Roma eller om han söker sig vidare.

Nu verkar det som att Olsen får ökad konkurrens på målvaktspositionen. Den italienske transferjournalisten Nicolo Schira rapporterar att Rui Patricio, till vardags i Wolverhampton och nu med Portugal i EM, kommer att skriva på för Roma. Enligt Schira är det en “done deal”.

Patricio, 33, uppges kosta 7 miljoner euro, cirka 70 miljoner euro, och skriva på ett kontrakt till 2024 värt 27 miljoner kronor per år. Värvningen av Portugals landslagsmålvakt signalerar också att Roma-tränaren José Mourinho inte kommer att satsa på Robin Olsen som sin förstemålvakt nästa säsong.

Hittills har Olsen varit fåordig om sin framtid på klubblagsnivå.

ANNONS

– Jag har inte tänkt på det. Jag ser fram emot mästerskapet (EM) nu, det är det jag har fokus på. Resten får vi ta efter EM, sa Olsen inför mästerskapet.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto