Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Tottenham visar intresse för mittbackar

Sillybloggen 2021-06-26 09:51

Sevillas mittback Jules Koundé, 22, har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt till flera olika storklubbar, däribland Real Madrid. Nu uppger den engelska tidningen The Guardian att Tottenham ger sig in i jakten på den franske spelaren.

Enligt tidningen vill Tottenham värva minst en mittback i sommar och kan möjligen gå för en värvning av Koundé. I sådana fall uppges Tottenham få betala runt 80 miljoner euro, drygt 800 miljoner kronor. Koundé har i dagsläget avtal med Sevilla till sommaren 2024.

Tottenham uppges samtidigt också ha med den danske mittbacken Joachim Andersen, 25, på sin lista. Andersen var under förra säsongen utlånad från Lyon till Fulham. Han har kontrakt med den franska storklubben till sommaren 2024.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto