Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Liverpool är "definitivt intresserat" av Coman

Sillybloggen 2021-06-27 17:45

Häromveckan skrev Sky Sports att Bayern Münchens Kingsley Coman, som är en del av den franska landslagstruppen som spelar EM, helst vill till en Premier League-klubb efter sommarens mästerskap. Uppgifterna gjorde gällande att han nobbar en förlängning med sin tyska klubb då han, utöver viljan att gå till PL, känner sig oönskad.

Tidigare har det rapporterats om att Manchester United och Chelsea är ute efter fransosen. Och under söndagen skriver Florian Plettenberg, journalist på SPORT1, att ytterligare en klubb gärna vill ha Coman. På Twitter skriver Plettenberg att Liverpool “definitivt är intresserat” av att skriva ett kontrakt med spelaren och att klubben är i kontakt med Comans representanter. Samtidigt som journalisten menar att 25-åringens pappa trycker på för en flytt till de Brittiska öarna, menar Plettenberg att en övergång till Liverpool inte är jätteaktuell i nuläget.

Kingsley Coman gjorde under den gångna säsongen fem mål och tolv assist på strax under 30 matcher i Bundesliga. Hans kontrakt med den tyska klubben går ut sista juni 2023.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto