Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Milan närmar sig lösning med PL-jätte

Sillybloggen 2021-06-27 17:30

Milan vill ha kvar Diogo Dalot kommande säsong. Nu rapporterar Football Italia att den italienska storklubben närmar sig en överenskommelse med Manchester United. Dalot var utlånad till Milan från Manchester United föregående säsong.

Den portugisiske ytterbacken kan spela på båda kanterna och spelar just nu EM för Portugal. Han kallades in sent efter att Joao Cancelo testat positivt för covid-19. Football Italia skriver att parterna är nära en lösning och Dalot själv sägs vara inställd på en fortsättning i Milan.

Exakt vad det rör sig om för deal framgår inte, men 22-åringen har ett kontrakt med PL-giganten som sträcker sig till sommaren 2023. Han köptes av Manchester United från Porto 2018 men har inte fått det att lossna på Old Trafford.

Dalot gjorde ett mål och en assist på 21 matcher i Serie A förra säsongen.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto