Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Tidningen: De Gea har fyra alternativ

Sillybloggen 2021-06-29 18:32

Samtidigt som målvaktskonkurrenten Dean Henderson, som varit utlånad i omgångar i Manchester United, verkar bli kvar i klubben kommande säsong, börjar det spekuleras i vad som kommer att hända med lagkompisen David de Gea.

Manchester Evening Post skriver att det finns fyra alternativ för spanjoren. Det första alternativet som tidningen skriver om är en återkomst till Atletico Madrid, där målvakten är fostrad. Ett annat alternativ är att gå till Juventus eller Milan. Juve lyckades inte värva Gianluigi Donnarumma, samtidigt som Donnarumma har lämnat den sistnämnda klubben för att troligtvis ansluta till PSG. Till sist skriver Manchester Evening Post att de Gea skulle kunna gå till Barcelona, som tidigare visat intresse för att värva nämnde Donnarumma.

Till saken hör att David de Gea skadade sig under en träning med Spaniens landslag inför lagets åttondelsfinal i EM mot Kroatien. Manchester United har bekräftat att det rörde sig om en lårskada för målvakten, som så här långt varit back-up till Spaniens Unai Simon under mästerskapet.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto