Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Dortmund förhandlar med Sancho-ersättare

Sillybloggen

Jadon Sancho lämnar Dortmund för Manchester United. Nu sägs klubben vara ute efter en ersättare, och ska ha riktat blickarna mot Nederländerna. Enligt den italienske transferexperten Nicoló Schira förhandlar klubben med PSV-anfallaren Donyell Malen – som under säsongen gjorde 27 mål och tio assist på 45 matcher. Det ska röra sig om ett femårskontrakt.

Malen har ett förflutet i Arsenals akademi innan han 2017 lämnade för PSV. 22-åringen var en del av den nederländska EM-truppen som åkte ut mot Tjeckien i åttondelsfinal. På två starter och två inhopp gjorde Malen… TVÅ assist.

Annons
Publicerad 2021-07-03 17:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto