Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Anelkas råd till Mbappé: "Du måste lämna någon gång…"

Sillybloggen

Borde Kylian Mbappé stanna i Paris Saint-Germain? Eller borde forwarden lämna den franska jätten?

Nicolas Anelka, tidigare forward i bland annat Chelsea, Manchester City och Juventus, har nu uttalat sig i frågan. Han menar att Mbappé måste lämna PSG för att få det ärofyllda priset Ballon d’Or, som magasinet France Football tilldelar den bäste spelaren varje år.

– Om du vill ha de största utmärkelserna, då måste du lämna PSG någon gång, säger Anelka till The Athletic.

Fransmannen fortsätter:

– Oavsett vad du gör i Paris kommer det vara bra, men folk kommer alltid säga: ’Du gjorde det jättebra i PSG, men det var bara i Frankrike och de bästa ligorna är i England och Spanien så du tävlade inte mot the bästa spelarna i de bästa ligorna’.

Annons

– Du måste bestämma dig om du vill vinna Ballon d’Or, och det är det du borde sikta på för att få samma eko som Cristiano Ronaldo och Lionel Messi – du måste tävla mot dem bästa.

Mbappé har spelat för PSG sedan 2017 då han anslöt från Monaco. Forwarden har avtal med huvudstadsklubben till sommaren 2022 och på senare tid har han bland annat kopplats samman med en flytt till Real Madrid.

Publicerad 2021-07-05 16:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto