Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Ger inte upp Pogba - eller Messi

3v

Paul Pogba var en av Frankrikes bästa spelare i EM. I klubblaget Manchester United har fransmannen blandat och gett och har stundtals varit ifrågasatt. Nu rapporterar RMC Sport att Paris Saint Germain inte gett upp hoppet om att knyta till sig Pogba.

De skriver att klubben för samtal med Pogbas representanter och han är “mer och mer öppen för tanken att gå till PSG”. Utöver Pogba så uppger tidningen också att den franska storklubben fortsatt följer Lionel Messis situation i Barcelona.

Den spanska tidningen Mundo Deportivo är inne på samma spår och skriver att både Paris Saint Germain och Manchester City följer vad som händer med Messi i Barcelona. Barcelonas ekonomiska läge ställer till det i förlängningen med superstjärnan. Barça måste dra ner på sina lönekostnader innan de kan erbjuda den lön som Messi uppges kräva.

ANNONS
Publicerad 2021-07-06 kl 11:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto