Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Palace värvar talang

Sillybloggen

Crystal Palace meddelade under torsdagen att den talangfulle mittfältaren Michael Olise, 19, ansluter till klubben från Championship-laget Reading för ett kontrakt fram till sommaren 2026. Olise imponerade förra säsongen med sju mål och tolv assist på 44 matcher i Championship och kan möjligen göra avtryck i Premier League nästa säsong.

Olise är till viss del fostrad i Manchester City och Chelsea, men kom i unga år till Readings akademi, där han sedan tagit steg och slagit sig in i A-laget. Olise har gjort två landskamper med Frankrikes U18-landslag.

ANNONS
Publicerad 2021-07-08 16:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto