Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Serie A-jätte ser ut att lösa Chelsea-forward

3v

Chelsea-anfallaren Olivier Giroud, 34, har ryktats bort från Premier League-klubben i sommar. Den italienske transferjournalisten Fabrizio Romano har tidigare rapporterat att Giroud är överens med AC Milan om de personliga villkoren, men då var klubbarna ännu inte överens.

Enligt italienska rapporter ville Milan först värva veteranen enbart på en fri transfer, men det motsatte sig Chelsea. Nu rapporterar Sky Sport Italia att klubbarna kommit överens om en mindre kompensation som gör att Giroud kan flytta till San Siro i sommar och bli lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic.

Chelsea förlängde nyligen Girouds kontrakt med ett år för att undvika att släppa honom gratis till en Premier League-rival. Den franske landslagsanfallaren gick till Chelsea från Londonrivalen Arsenal i januari 2018 och har sedan dess gjort 39 mål på 119 matcher för de blå.

ANNONS
Publicerad 2021-07-08 kl 10:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto