Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona och Atletico kan stå för "sommarens bomb"

Sillybloggen

Spanska Mundo Deportivo rapporterar på lördagsmorgonen om en potentiellt överraskande deal på spanska transfermarknaden. Enligt tidningen överväger nämligen Barcelona och Atletico Madrid ett byte mellan Antoine Griezmann och Saul Niguez. Man beskriver det som att det skulle kunna bli ”sommarens bomb” – och att det är en lösning som båda parterna skulle gynnas av.

Vad gäller Saul så skriver Mundo Deportivo att mittfältaren funderat över att lämna en längre tid och att allt som saknats så här långt har varit ett förslag som Atletico funnit tillräckligt bra.

Och det är alltså här som Barcelona kommer in i bilden, rapporterar tidningen. Klubben uppges vilja förstärka mittfältet efter att man misslyckats med att värva Georginio Wijnaldum och dessutom måste man försöka kapa lönekostnader för att kunna säkra ett nytt kontrakt med Messi. Atletico-tränaren Diego Simeone å sin sida skulle gärna återförenas med Griezmann, skriver tidningen.

Värt att ta med i beräkningen ska man också ha att andra klubbar, framför allt i Premier League, har rapporterats visa intresse för fransmannen.

Annons
Publicerad 2021-07-10 10:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto