Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Celtic tvekar om Starfelt

Sillybloggen 2021-07-12 08:16

I förra veckan rapporterade trovärdige transferjournalisten Fabrizio Romano att Celtic kontaktat Rubin Kazan-svensken Carl Starfelt om en övergång. Den skotska storklubben påstods även vara på väg att lägga ett första bud. Nu ska det ha skett, enligt Daily Record, och summan sägs legat på fyra miljoner pund. Ryssarnas svar? Nej.

Kazan vill ha mer eftersom de också ska betala tio procent avförsäljningssumman till IFK Göteborg, som Starfelt lämnade sommaren 2019. Det har fått Celtic att tveka. De är fortsatt intresserade men: “Kommer inte fortsätta jakten om samtalen fortsätter att strula”.

Starfelt har gjort tre A-landskamper för Sverige men var inte en del av EM-truppen.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto