Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid jagar Damsgaard

1v

Mikkel Damsgaard var ett utropstecken i det danska EM-lag som tog sig till semifinal, där man blev utslaget av England. I semifinalen svarade Damsgaard för ett vackert frisparksmål och i turneringen svarade han också för ett snyggt mål mot Ryssland.

Ytterns prestationer i EM har också skapat intresse från ett antal klubbar. Enligt tidigare uppgifter ska till exempel Tottenham, Barcelona och Juventus vara intresserat av att värva Damsgaard, som just nu spelar i Sampdoria. Och under måndagen uppger Tuttosport att Real Madrid också är intresserat av att värva Damsgaard. Den spanska storklubben ska planera för en övergång redan nu i sommar och det återstår att se om Real lyckas fullfölja sina planer.

ANNONS
Publicerad 2021-07-12 kl 09:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto