Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Real Madrid lånar ut till Milan - över två år

2v

Den spanske mittfältaren Brahim Diaz, 21, var utlånad från Real Madrid till Milan under den gångna säsongen. Sammanlagt gjorde Diaz sju mål och fyra assist på 39 matcher, vilket imponerade så pass på Milan att de vill behålla honom.

Nu rapporteras det i såväl spanska som italienska medier att klubbarna närmar sig en överenskommelse där Diaz lånas ut till Milan i ytterligare två säsonger. Däremot får Serie A-klubben inte någon köpoption efter låneperiodens slut, vilket de var måna om att få, enligt italienska Sky.

Brahim Diaz föddes i Malaga och inledde karriären där innan han flyttade till Manchester Citys ungdomsakademi som 15-åring. I januari 2019 flyttade han till Real Madrid, där han har kontrakt till juni 2025.

ANNONS
Publicerad 2021-07-15 kl 18:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto