Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Yasin bekräftar - har fått kontraktsförslag: "De väntar på mitt svar"

Sillybloggen

Ahmed Yasin, 30, spelade för Örebro SK mellan 2011 och 2015. Nu kan ytterforwarden vara på väg mot en comeback i ÖSK, då klubben har erbjudit Yasin ett kontraktsförslag. Det bekräftar spelaren för Nerikes Allehanda.

– Jag har fått ett förslag från ÖSK. De väntar på svar från mig nu, säger Yasin till NA.

Yasin, som även har förflutet i AIK och BK Häcken på svensk mark, skadade knäet i den turkiska ligan med sin klubb Denizlispor i slutet av februari. Nu siktar han på comeback under hösten – en comeback som han själv sagt kan ske i oktober.

Kontraktet gäller i första hand för resten av säsongen och kan därefter förlängas beroende på hur Yasins knä reagerar på rehabiliteringen.

– Jag tror att jag lämnar besked i slutet av den här veckan. Men risken är när jag har fått det här kontraktsförslaget att jag börjar tänka för mycket framåt och inte i nuet, säger Yasin.

Annons

ÖSK har sedan tidigare plockat in de allsvenska profilerna Nahir Besara och Jiloan Hamad i sommar. Om Yasin tackar ja till kontraktsförslaget blir han därmed klubbens tredje värvning det här fönstret.

Publicerad 2021-07-15 16:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto