Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Yasin bekräftar - har fått kontraktsförslag: "De väntar på mitt svar"

Sillybloggen 2021-07-15 16:32

Ahmed Yasin, 30, spelade för Örebro SK mellan 2011 och 2015. Nu kan ytterforwarden vara på väg mot en comeback i ÖSK, då klubben har erbjudit Yasin ett kontraktsförslag. Det bekräftar spelaren för Nerikes Allehanda.

– Jag har fått ett förslag från ÖSK. De väntar på svar från mig nu, säger Yasin till NA.

Yasin, som även har förflutet i AIK och BK Häcken på svensk mark, skadade knäet i den turkiska ligan med sin klubb Denizlispor i slutet av februari. Nu siktar han på comeback under hösten – en comeback som han själv sagt kan ske i oktober.

Kontraktet gäller i första hand för resten av säsongen och kan därefter förlängas beroende på hur Yasins knä reagerar på rehabiliteringen.

– Jag tror att jag lämnar besked i slutet av den här veckan. Men risken är när jag har fått det här kontraktsförslaget att jag börjar tänka för mycket framåt och inte i nuet, säger Yasin.

ANNONS

ÖSK har sedan tidigare plockat in de allsvenska profilerna Nahir Besara och Jiloan Hamad i sommar. Om Yasin tackar ja till kontraktsförslaget blir han därmed klubbens tredje värvning det här fönstret.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto