Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Katalansk tidning: Barças ultimatum: Skriv på eller bli satt på läktaren

Sillybloggen

Ousmane Dembélés kontrakt med Barcelona går ut nästa sommar. Enligt den katalanska tidningen Sport var Barças plan att sälja fransmannen i sommar – men den planen komplicerades på grund av att Dembélé skadade sig under EM och tvingades till operation, och nu väntas bli borta i flera månader.

Detta sätter Barcelona i en svår situation, rapporterar Sport. Chanserna att få Dembélé såld kompliceras nämligen av att han just nu är skadad, och vid årsskiftet är han fri att prata med andra klubbar om att ansluta som bosman sommaren 2022. Enligt Sport har Barcelona nu gett Dembélé ett ultimatum: antingen skriver han på ett nytt kontrakt, som gör att han inte kan gå som bosman kommande sommar, eller så får han sitta på läktaren när han väl är redo för spel igen.

Dembélé kom till Barcelona sommaren 2017 för runt 1,5 miljarder kronor, och har sedan dess gjort 30 mål och 21 assist på 118 matcher för klubben.

Annons
Publicerad 2021-07-16 18:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto