Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Agentens utspel: "Det är bullshit"

1v

Martin Braithwaite var en del av den danska EM-trupp som tog sig hela vägen till semifinal i turneringen, där man dock blev utslaget av England.

Efter EM har Braithwaite uppgetts aktuell för en flytt från Barcelona, som brottas med ekonomiska problem och behöver få in pengar. Flera klubbar har nämnts i sammanhanget, bland annat Premier League-trion Brighton, West Ham och Wolverhampton.

Men att Braithwaite ska vara på väg bort är inte aktuellt, menar hans agent Hasan Cetinkaya.

– Allt är bullshit. Alla de här historierna är falska, säger han till danska BT:

Under gårdagen kom uppgifter från spanska Sport om att Jorge Mendes, som bland annat är agent åt flera spelare i Wolverhampton, jobbar hårt för att få Braithwaite till PL-klubben. Detta är något som Cetinkaya nu slår tillbaka mot.

ANNONS

– Jorge Mendes har inget att göra med Martin Braithwaite. Det är också falskt liksom de andra skriverierna. Jorge Mendes har inga spelare i Barcelona. Han har spelare i Wolverhampton som han kan fokusera på så tar jag ansvar för mina spelare i Barcelona, säger Cetinkaya som vidare menar att Braithwaite vill stanna i Barcelona.

– Martin Braithwaite spelar i den största klubben i världen och arbetar för en av de största tränarna i världen (Ronald Koeman). Från dag ett till nu har allt gått över förväntan sett till speltid i Barcelona och trivseln i klubben. Och han (Braithwaite) är mycket glad. Han var en av de bästa spelarna i EM sett till viss statistik som var otrolig och han vill fortsätta i Barcelona.

Braithwaite har avtal med Barcelona till sommaren 2024.

Publicerad 2021-07-20 kl 17:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto