Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Chelsea kan välja anfallsdoldis

1v

Chelsea har tidigare i sommar kopplats ihop med namn som Erling Braut Haaland och Robert Lewandowski. Nu skriver The Athletic att ett mindre välkänt anfallsnamn är aktuellt för Chelsea: VfB Stuttgarts Sasa Kalajdzic, då tyske tränaren Thomas Tuchel sägs gilla den 24-årige österrikaren.

Kalajdzic har varit i Stuttgart de två senaste säsongerna och gjorde förra säsongen 16 mål och sex assist på 33 framträdanden i Bundesliga. Även Southamptons Danny Ings nämns som ett möjligt namn för Chelsea.

Chelsea har tidigare ryktats vara intresserat av West Ham Uniteds Declan Rice, men The Athletic skriver att West Ham vill ha 100 miljoner euro, över en miljard kronor, för mittfältaren – och då har Chelsea börjat spana in Monacos Aurélien Tchouaméni, 21, som ett intressant och billigare alternativ.

ANNONS
Publicerad 2021-07-20 kl 09:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto