Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Dortmund har gjort klart med Sanchos ersättare

Sillybloggen

För ett par veckor sedan bekräftade både Manchester United och Borussia Dortmund att man kommit överens om en övergång för Jadon Sancho. Det som fortfarande återstår är att yttern ska genomföra den obligatoriska läkarundersökningen – sedan presenteras han officiellt av United.

Vem som ersätter Sancho i Dortmund? Det verkar bli Donyell Malen, som fanns med i Nederländernas EM-trupp i sommar. Yttern spelar just nu för PSV Eindhoven och enligt Eindhoven Dagblad ska övergången vara ”i stort sett klart”. Övergångssumman sägs landa på 30 miljoner euro, motsvarande 300 miljoner kronor.

Annons
Publicerad 2021-07-23 12:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto