Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Solskjær ger uppdatering kring Pogbas framtid: "Pågår diskussioner"

Sillybloggen

Paul Pogba har de senaste veckorna ryktats bort från Manchester United, då Paris Saint-Germain har sagts vara mycket intresserat av den franska landslagsmannen.

Varken Manchester United, United-tränaren Ole Gunnar Solskjær eller Pogba själv har kommenterat ryktena, men efter Uniteds 4-2-förlust mot Queens Park Rangers i en träningsmatch under lördagen lyfte Solskjær på locket och gav en uppdatering kring fransmannens framtid.

– Det pågår diskussioner mellan Pauls representanter och klubbens representanter. Den enda dialogen jag har haft med Paul är att han ser fram emot den nya säsongen, säger Solskjær.

När de engelska journalisterna försökte pressa honom på ett mer konkret svar kring Pogbas framtid svarade norrmannen:

– Det finns alltid spekulationer kring Paul och det finns alltid klubbar som är intresserade av honom. Vi har sett Paul på hans högsta nivå och Paul vet vad vi tycker om det. Jag har gillat den tid jag arbetat med honom och hoppas att vi kan fortsätta arbeta tillsammans.

Annons
Publicerad 2021-07-24 23:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto