Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Haaland: "Jag hoppas att det bara är rykten"

Sillybloggen

Erling Braut Haaland, 21, har gjort succé i Borussia Dortmund, vilket gjort att det börjat ryktas om att klubbar som Chelsea, Manchester City och Real Madrid ska vara intresserade av honom. Bland annat har det ryktats om att Chelsea ska vara redo att betala stora pengar för att plocka över norrmannen i sommar.

Haaland är nu på plats för försäsongsträning med Dortmund, och fick i dag frågor om sin framtid och ryktena som varit när han mötte pressen.

– Det är klart att jag hör saker. Jag behöver inte säga så mycket om det här. Jag har tre år kvar på mitt kontrakt här och jag njuter av att vara här. Det är allt, säger Haaland enligt tyska Bild.

Han fortsätter:

– Innan i går hade jag inte pratat med min agent på en månad. Där tror jag att ni har svaret. Jag bryr mig inte så mycket om det. Det är mycket pengar, därför hoppas jag att det bara är rykten.

Haaland har kontrakt med Dortmund till sommaren 2024, och uppges ha en klausul i sitt kontrakt som gör att han kan lämna klubben för ungefär 805 miljoner kronor – men den utköpsklausulen blir aktiv först nästa sommar.

Annons

Under tiden i Dortmund har Haaland gjort 57 mål på 59 matcher för klubben.

Publicerad 2021-07-27 15:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto